STARTA FÖRENING

Har du och dina kompisar en idé ni vill göra verklighet av? Då har ni kommit helt rätt!

Att starta en förening med Vi Unga är lika kul som enkelt. Som förening får ni hjälp och stöttning med er verksamhet. Att göra det enkelt för dig att göra det du gillar mest,
det är vad Vi Unga jobbar för.

Varför starta en Vi Unga-förening?bta_ikon_gemenskap_green

Anledningarna till att starta en förening är många. Men oftast är den viktigaste drivkrafter att vara tillsammans. Att samla ett gäng människor kring en idé och att utveckla den till sin fulla potential.

Med Vi Ungas hjälp kan föreningar söka pengar och bidrag, få tillgång till lokaler att vistas i, få utbildning som utvecklar både personer och föreningar. Vi har också massor med arrangemang där det finns möjlighet att träffa ungdomar i andra föreningar, för att dela erfarenheter och ha kul.

Vem kan starta en Vi Unga-förening?

Hos oss hittar du graffitiföreningar, brädspelssällskap, lajvare, lanare, fiskare, klädfantaster, musikälskare, radiopratare och mycket mer. Vi välkomnar all typ av verksamhet i Vi Unga, så länge den inte exkluderar någon annan person.

Hur startas en förening?

  1. Samla dina vänner
  2. Ladda ner Vi Ungas Startkit
  3. Fyll i alla delar av startkittet
  4. Skriv ut och skriv under
  5. Skicka in till Vi Ungas Förbundskansli.

Adress
Förbundet Vi Unga, Box 300 83, 104 25 Stockholm.

Vi Ungas Startkit

Här kan ni ladda ner vårt startkit. Kom ihåg att även startkit som fyllts i på datorn måste skrivas ut och skickas in, eftersom de ska undertecknas med signatur. Klicka på startkittet nedan för att ladda ner digital version, eller beställ ett fysiskt från Vi Ungas webbshop.

Startkit 3Startkit 2

 

↑ Till toppen