2022-08-08

Utbildningsprogram: Plats för framtidens ledare

Tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan söker vi nu dig som är mellan 18-35 år som vill delta i ett exklusivt utbildnings- och mentorskapsprogram. Programmet erbjuder en bredd av verktyg som ger dig förutsättningar att både utvecklas som ledare, få din röst hörd och utveckla din organisation.

Utbildningsprogrammet tas fram och genomförs i samarbete med Förbundet Vi Unga, som är Studieförbundet Vuxenskolans självständiga barn- och ungdomsorganisation. Fokus i programmet är att utvecklas på områden som ledarskap, strategi, organisationsutveckling och opinionsbildning.

Utbildningsprogrammet genomförs under höstterminen, och består av två fysiska och två digitala träffar. Programmet innehåller inspiration av externa och meriterade föreläsare och ett personligt utbyte, där varje deltagare i utbildningsprogrammet matchas med en framträdande samhällsledare inom SV.

Det är kostnadsfritt att delta och inkluderar mat, logi och resa för dem som antas till programmet. Ansök om din plats redan idag, besked till dem som blir antagna kommer den 26 augusti.

Läs mer och ansök här