2022-04-22

Extrajobb som internkommunikatör

Är du en fena på Google Drive och andra digitala verktyg? Kanske är du student och söker extrajobb? Jobbet som internkommunikatör på Förbundet Vi Unga kommer passa dig perfekt!

Kommun: Stockholm
Tillträde: 2022-05-09 till 2022-07-01
Typavanställning: Tidsbegränsad
Sista ansökningsdag: 2022-05-09
Ansök här!

Tjänsten utgår från Stockholm med kontor i Waterfront Building men vi ser gärna att majoriteten eller hela arbetet sker på distans. Som internkommunikatör har du stor frihet i att lägga upp arbetet och påverka arbetsdagarna utifrån dina förutsättningar. Tjänsten är på 30% vilket går utmärkt att kombinera med studier eller andra deltidsuppdrag. Önskvärt tillträdesdatum är så snabbt som möjligt. Tjänsten är tidsbegränsad från nu i maj (enligt överenskommelse) till cirka två månader framåt.

Arbetsuppgifter

Internkommunikatören ska primärt skapa en hållbar struktur och rensa upp bland gamla digitala filer, användare och nyframtaget digitalt material på förbundets Google Drive samt på hemsidans materialbank. Övriga enstaka kommunikationsuppgifter som förekommer är utskick av digitala nyhetsbrev, publiceringar på hemsida och sociala medier samt eventuell layout i Indesign.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker en person som har flerårig erfarenhet av vardagligt arbete med Google Drive och som gärna tidigare haft adminstratörsbehörigheter för G Suite i en organisation. Mycket goda kunskaper i Google Drive och WordPress krävs, samt gärna kunskap i Indesign. Inget formellt utbildningskrav efter gymnasial nivå krävs.

För att vara framgångsrik som Internkommunikatör tror vi att du är strukturerad, ansvarstagande och bra på att prioritera och leda ditt eget arbete. Du har stor digital kompetens och kan kommunicera i text och bild på olika plattformar. Flytande svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Om Förbundet Vi Unga

Förbundet Vi Unga arbetar för att alla barn och ungdomar ska få utvecklas, känna sig betydelsefulla och ha möjlighet att förverkliga sina idéer. Blanda engagemang med föreningsliv och du har Vi Ungas grundidé: att hjälpa barn- och unga att förverkliga sina drömmar genom att organisera sig. Att ta vara på sin fritid och att få utveckla sina intressen tycker vi är bland det viktigaste som finns. Därför är Vi Ungas mål att göra det enkelt och smidigt för våra medlemmar att starta och driva föreningar, som kan göra precis det.

Förbundet Vi Unga startade 1955 som en självständig ungdomsorganisation till Studieförbundet Vuxenskolan. Drygt 100 lokalföreningar med knappt 3500 medlemmar utgör förbundet. Vi Unga är partipolitiskt och religiöst obundet. Vi tycker att det är fint när ungdomar från olika håll får knyta kontakter och vill gärna vara den plats där sådana möten sker. Detta betyder att vi inte accepterar främlingsfientlighet eller diskriminering av något slag. Tvärtom jobbar vi aktivt för att motverka fördomar av alla dess slag. Självklart är all aktivitet i vårt förbund drog- och alkoholfri.

Hemsida: www.viunga.se

Ansökan

Vi vill anställa någon så snabbt som möjligt och kommer genomföra intervjuer löpande.
För mer information om tjänsten kontakta interimschef Karin Fälldin.
Telefonnummer: 076-0306925
E-post: karin.falldin@viunga.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök här!