2023-05-23

Boka Vi Unga till Almedalsveckan

Vi Unga finns på plats under hela Almedalsveckan med meriterade unga ledare för att bidra med ungas perspektiv i frågor som t.ex. landsbygder, ungas rättigheter och civilsamhället. Du som arrangerar ett seminarium under Almedalen har möjlighet att boka en av våra unga experter för att bredda perspektiven.

Våra främsta talespersoner på plats kommer vara:

Bartosz Stroinski – förbundsordförande, styrelseledamot i Studieförbundet Vuxenskolan och medförfattare till boken ”Va!? Är demokratin hotad?”. Expert på levande landsbygder, demokratins förutsättningar och framtidens folkbildning.

Elsa Valeberg – vice förbundsordförande och projektledare på tankesmedjan FORES. Expert på likabehandlingsfrågor, civilsamhällets villkor och demokratiska processer.

Boka en av våra experter

Våra talespersoner finns tillgängliga att boka genom almedalen@viunga.se.

Vid frågor kontakta:

Bartosz Stroinski, förbundsordförande
076 782 10 67
bartosz.stroinski@viunga.se

Om Förbundet Vi Unga
Vi Unga startades 1955 för att bli en starkare röst för barn och unga på landsbygden. Idag samlar förbundet tusentals unga i olika föreningar i hela Sverige.

Vi Unga är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation med visionen att alla barn och ungdomar ska få utvecklas, känna sig betydelsefulla och ha möjlighet att förverkliga sina idéer.