2023-08-07

Anmälan öppen till förbundsstämman!

Det är äntligen dags att diskutera, välja och bestämma!

Under två år har vi runtom i Vi Unga pratat om, diskuterat och undersökt vilka vi är. Vi har kallat det för ett vägvalsarbete. Det var ett beslut som ombuden på stämman 2021 fattade, och nu är det dags för oss att ta nya beslut om just vilken väg Vi Unga ska gå in i framtiden. I ett förbund som vårt är vi inget utan de människor som tror på vår idé, sådana som du och dina kompisar i er förening. Nu behöver vi din hjälp, dina åsikter och ditt engagemang för att fatta modiga beslut om vilken väg vi ska ta!

Detta gör vi på vår förbundsstämma, Vi Ungas högsta beslutande organ. Ett årsmöte fast för hela Vi Unga. Vi kommer att blanda en massa spännande diskussioner och beslut med fika, sällskap och tävlingar. Vare sig det är din första eller femte förbundsstämma behöver du inte vara orolig, vi hjälps alla åt från anmälan till hemresa.

Det finns många i samhället som tror att unga inte kan eller ska fatta viktiga beslut och inte kan ta ansvar för viktiga frågor, låt oss visa dem att de har fel. Varmt välkommen till Förbundet Vi Ungas förbundsstämma 2023!

Förbundsstyrelsen genom Bartosz Stroinski, förbundsordförande

Tid: 

3 november, kl. 15:00  – 5 november, kl. 15:00

Anmälan: viunga.se/stamma

MOTIONER – FÖRSLAG FRÅN MEDLEMMAR

Alla medlemmar, föreningar och distrikt har rätt att skicka in motioner, alltså förslag.

En motion ska innehålla:

Bakgrund – vad är det som har hänt och vad är bakgrunden till förslaget.

Förslag – vad är det för förslag ni lägger fram och varför är ert förslag bra.

Beslut – vad är det ni vill att förbundsstämman ska besluta.

Motioner ska skickas in senast den 29 augusti till info@viunga.se