VI UNGA NÄRA DIG

Vi Unga är en organisation med fler än 7000 medlemmar i ungefär 200 föreningar, som är utspridda över hela landet. Organisationen är uppdelad i 18 olika distrikt, som du kan se på kartan nedan.

Distrikten, eller lokalavdelningarna, hjälper föreningar i sitt geografiska område med allt möjligt. Till exempel att hitta lokaler och styra upp verksamhet. Distriktens styrelser består oftast av personer från föreningarna som ligger i distriktet.

För dig som inte är med i Vi Unga sedan tidigare: hör av dig till ditt distrikt för att få reda på hur Vi Unga-verksamheten ser ut just där du bor. För er som redan har en Vi Unga-förening är distriktet dit ni vänder er om ni har frågor om hur ni ska driva er förening. Kontaktuppgifter till alla distrikten finns i menyn till vänster.

Det kan vara så att just ditt distrikt inte har en aktiv distriksstyrelse för tillfället. Om det är så, eller om du är osäker på vilket distrikt du tillhör kan du alltid höra av dig till någon av oss som jobbar på förbundskansliet, så hjälper vi dig att hitta rätt. Eller så kan du skicka ett mail till info@viunga.se!

Här hittar du kontaktuppgifter till oss i personalen: http://viunga.se/om-oss/kontakt/personal/ 

↑ Till toppen