Planerade utbildningar 2018

_MG_5063HD

Vi strävar alltid efter att våra lokalföreningar och medlemmar ska få möjlighet att fortbildas. Vi har 4 utbildningar som erbjuds i enlighet med Vi Ungas utbildningsstrategi och samt arbetar ständigt på att ta fram nya metoder och utbildningskoncept för att kunna möta förfrågningar och anpassa vår verksamhet efter behov. Här nedan finner du alla planerade datum för utbildningar och information om dem. Ännu mer uppdaterad information finns på vår facebooksida (länk).

Alla utbildningar är gratis för våra medlemmar. Är man inte medlem i Vi unga kan man bli det på plats i Vi unga Sthlm för 20 kr.

Är din förening intresserad av en utbildning antingen hos oss på Tjärhovsgatan 6 (Medborgarplatsen) eller ute hos er förening? Hör av er till utbildning@viunga.org

 

Här är våra planerade utbildningar 2018

Ageraguiden steg 1
Söndag 21 januari, 12:00-17:00, Tjärhovsgatan 6, Medborgarplatsen.

En likabehandlingsutbildning för inkludering och jämställdhet. Ageraguiden riktar sig till dig som är aktiva inom föreningslivet och som vill jobba med att synliggöra och förändra normer och maktstrukturerna i er verksamhet.


Anmälan: https://goo.gl/forms/xUgJDValIMMRDUZ93

Styrelsekunskap steg 1

Söndag 4 mars, 12:00-17:00, Tjärhovsgatan 6, Medborgarplatsen.

Är du nyvald i en styrelse? Vill du lära dig mer om hur det är och hur en förening fungerar. Häng med på vår styrelseutbildning och träffa andra Vi Unga-iter. Du kommer lära dig mer om hur det är att sitta i en styrelse, vad det innebär, vad man måste göra och hur man gör det. Vi går också igenom de olika rollerna som finns. Vad har en ordförande, sekreterare eller kassör för olika ansvar? Steg  2 är en mer djupgående utbildning och ett bra sätt att komplettera den kunskapen man får under steg 1.
Anmälan: https://goo.gl/forms/9YUT5zk6YhKA1XnC3

 Frågor: utbildning@viunga.org