På gång!

I höst har vi en del på gång. Vi har även en hel del som vi har planerat men inte har satt datum för än, vi kommer att skicka ut uppdaterad information när vi vet mer. Bland annat planeras något inför halloween, en baktävling och julavslutning! 

Camp Åva
Ni vet väl att ni som Vi unga-förening kan använda vår lägergård Åva helt gratis? Det är bara att mejla till campava@viunga.org. Nytt för i år så har vi fått en fin logga och folder med information om lägergården. Finns under kategorin Camp Åva här på hemsidan. 

Föreningsboost!

Den 10 oktober har vi tema Coaching och den 12 december har vi tema Årsmöte, bokslut och medlemsrapportering. Vi bjuder på fika.

Läs mer HÄR.

Våra planerade utbildningar 2017/18:

Ledarskap steg 1, 22 oktober, kl 12:00-17:00, Tjärhovsgatan 6 
Vill du utveckla ditt ledarskap? Då är den här utbildningen för dig!
  • En ledares roll
  • Gruppdynamik, att leda en grupp
  • Krishantering, vad är det värsta som kan hända? Vad gör man då?

Arrangörskap steg 1, 19 november, kl 12:00-17:00, Tjärhovsgatan 6
Har du ett projekt som du vill genomföra? Arrangörskapsutbildningen ger dig grunderna i hur du sätter mål, planerar, genomför och utvärderar. Du jobbar utifrån ditt egna projekt vilket gör att du efter utbildningen har kommit en bra bit på vägen i ditt arbete!
Snart är det även förbundsstämma!
Det vill säga, årsmötet för hela organisationen Vi Unga. Den äger rum på Åhs kursgård utanför Uddevalla den 27–29 oktober. Ni kan åka 2 ombud från varje förening (med rösträtt). Skulle ni vara fler än 2 som vill åka tillsammans så har vi i distriktet några platser över så ni kan få åka som ombud, det är bara att höra av sig. Det står att det kostar 700:- per person, men distriktet står för den kostnaden.
Det skulle vara så kul om det blev ett gäng som åkte från Stockholm! Läs mer här:
http://viunga.se/om-oss/forbundsstamman/anmalan-till-forbundsstamman-2017/
Om några månader är det även dags för årsrapportering! Har ni tid över kan ni se till att börja kolla detta så det inte blir så stressigt till årsslutet.
- Har ni laddat upp årsmötesprotokollet i e-bas?
- Har ni skrivit in alla medlemmar ni har fått hittills i e-bas? Har ni några funderingar eller vill ha hjälp och stöd med något så tveka inte att höra av er!