Föreningsårsmöte 2017

 _MG_4855HD

Vad är ett årsmöte?

Årsmötet är föreningens viktigaste möte. Det är på Årsmötet som alla medlemmar i föreningen får vara med och bestämma vad föreningen ska göra. På årsmötet bestämmer ni vad som ska göras med era pengar och vilka som ska sitta i styrelsen och ta beslut under året. Årsmötet kan också vara den gång på året som hela föreningen träffas, gör roliga saker och diskuterar era aktiviteter.


 

Allt material, dokument och mallar finns att laddar ner HÄR

Gå in på föreningar och där hittar ni en knapp som heter Föreningsmallar, där hittar ni alla mallar som behövs inför ett årsmöte.


 

 


Alla Vi Unga föreningar måste ha årsmöte varje år i januari eller februari. Detta är för att ni själva ska bestämma vad ni ska göra för verksamhet, hur ni ska använda era pengar och för att ni ska kunna välja en styrelse. Varje förening anpassar årsmötet till just sin förening, så läs igenom och bestäm hur just ni ska göra

 


 

Kom ihåg

  • att ni måste hålla Årsmötet senast den 28 februari!
  • att årsrapporten måste fyllas i via EBAS senast 28 februari. (årsmötesdatum, verksamhet, antal medlemmar och bankkonto)
  • Att vi varje år i december har öppet hus där ni får hjälp och stöd inför årsmötet och möjlighet att även hålla årsmötet på Kansliet.
  • Bra material för demokratiska och roliga årsmöten finns här: BESTÄMMA TROTS ÅLDER 

Logga in på EBAS: HÄR

 

 Allt material, dokument och mallar finns att laddar ner HÄR

Kontakta distriktet så får ni all hjälp ni behöver.