Verksamhetsutvecklare sökes!

- Skrevs 1 okt 2014 - Ändrades 1 okt 2014 | Kategorier: Okategoriserade

Vi Unga Stockholm växer!

Under 2013 och början av 2014 har Stockholmsdistriktet antagit en inriktning i verksamheten med syfte att öppna upp mer för alla barn och ungdomar att ansluta sig, starta föreningar och få ta del av vår fantastiska organisation. Inriktningen kallar vi #föreningslivåtalla. 2013 startades drivkraften och hoppet om att alla oavsett bakgrund, erfarenhet och ålder ska kunna ges möjlighet att ta sig in i vår organisation. Vi ville förändra bilden av den typiska aktiva medlemmen i Vi Unga. Vi strävar efter att engagera en bredd inom det unga föreningslivet och göra det unga föreningslivet mer attraktivt och roligt. Bara hittills iår har vi startat 18 nya föreningar och vi fortsätter bara växa i raketfart…

Under våren 2014 började vi vara aktiva i LSU projektet DEMO, som är en satsning i mångmiljonprogram i Stockholmsområdet, men även i Södertälje. Vad vi såg var ett enormt engagemang bland ungdomar! Vi planerar och har redan i dagsläget  startat föreningar och verksamheter  i dessa områden och fler är på gång.

För att vi ska kunna ge ett sånt bra stöd som möjligt behöver vi därför utöka vår personalstyrka.

Om Tjänsten

Tjänsten innebär stort eget ansvar och självständighet inom ramen för styrelsens beslut. Vi erbjuder en utåtriktad tjänst i en utvecklande och utmanande arbetsmiljö. Ditt övergripande ansvarsområde blir att möjliggöra för barn och unga att förverkliga sina drömmar och idéer och stötta de befintliga föreningarna. Du kommer att vara verksamhetsutvecklare på 25 % i 6 månader, till att börja med. I tjänsten kommer det även ingå att söka extern finansiering för att förlänga tjänsten.

Vi söker dig…

… som är ung och känner till Vi Unga Stockholm

… som är streetsmart och vågar stå upp för dig själv och andra

… som är driven, ordningsam och har koll på flera saker samtidigt.

… som är ansvarsfull och pålitlig.

… som är bra på att planera och genomföra saker du säger att du ska göra.

… som kommer i tid till saker.

… som drivs av att inspirera unga i åldrarna 6-26 år.

… som är bor eller är uppvuxen i orten.

… som gärna pratar fler språk än svenska och engelska.

… som vill ha ett jobb där du får hjälpa unga att organisera sig och utveckla sin förening.

… som känner till ordet Studiecirkel och vet vad det innebär.

… som har lätt att lära.

… som vill arbeta, stötta och utveckla föreningar som drivs av unga i orten.

… som kan jobba i Stockholmsområdet.

Stämmer allt in på dig?

Isåfall vill vi att du söker tjänsten som vi har så att fler unga ska kunna förverkliga sina drömmar och ideer!

Ansökan

Skicka din ansökan med CV, Personligt brev och löneanspråk senast den 24 oktober till rekrytering@viunga.org (Vi tar endast emot ansökningar per e-post.)

Intervjuer kommer ske löpande under processen.

Tillträde sker 1 November.