Hjärtligt välkommen!

Vi unga är Sveriges bästa barn- och ungdomsorganisation! Vi unga engagerar massa ungdomar över hela Sverige som håller på med roliga aktiviteter på sin fritid. I Vi unga får du inte bara göra det som du tycker är roligt utan då får samtidigt chans att ta del av många grymma utbildningar, kan enkelt söka pengar via vi unga för att förverkliga dina drömmar, lära dig om föreningskunskap och demokrati och träffa massor av andra engagerade ungdomar över hela Sverige! Så vad väntar du  på? Engagera dig NU!

Efter några år som vilande distrikt har vi i Norrbotten startat upp igen och det är vi väldigt exalterade över. Vi vill sätta Norrbotten på kartan!

Klicka dig runt här på hemsidan för att få reda på mer om oss som distrikt och vad just DU kan göra för att engagera dig!
Har du frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till oss, kontakta oss!

Mvh
Styrelsen för Norrbottens Vi Unga distrikt

Ett aktivt distrikt igen!

Nu kan vi stolt meddela att Norrbottens Vi unga är ett aktivt distrikt! Det har varit vilande i några år men nu har några eldsjälar arbetat med att få igång det igen! Vi är väldigt peppade på att göra massa roliga saker och sätta Norrbotten på kartan! Läs mer om oss och vad vi gör […]