Bidrag – Sök pengar

I Vi Unga arbetar vi med unga människors drömmar och idéer. För att förverkliga dem krävs framför allt engagemang och vilja, men ibland också pengar.

Förutom att betala ut ett nybildningsbidrag på 1000 kronor till alla nystartade föreningar finns det ytterligare ett par bidrag man kan söka. I menyn kan du läsa om våra olika Vi Unga-bidrag och vad som krävs för att söka dem.

tecknad på bild pengar

Föreningsbidraget
Alla föreningar som rapporterar in minst 5 medlemmar och årsmötesprotokoll i vårt medlemsregister eBas innan sista december ansöker automatiskt om föreningsbidraget för året därpå. Vi betalar ut 1500 kronor till varje förening och 10 kronor för varje medlem föreningen har. Föreningsstödet betalas ut under våren året efter inrapporteringen gjorts i eBas.

Snabba Slanten
Bidragsberättigade Vi Unga-föreningar kan söka pengar från Snabba Slanten för att till exempel genomföra en utbildning, prova ett nytt arrangemang eller marknadsföra sig. För att vara en bidragsberättigad förening gäller samma villkor som för föreningsbidraget: minst 5 inlagda medlemmar i eBas, ett godkänt årsmötesprotokoll från året innan, samt kravet att minst 60 % av föreningens medlemmar är i åldern 6-25 år.

För mer info om hur du söker pengar till din verksamhet, maila: info@viunga.se

Sök Bidrag!

Använd detta formulär för att söka våra bidrag.
1 Välj Bidrag
2 Kontaktperson
3 Föreningen
4 Projektet
↑ Till toppen